glamplogo

Domene på

TRØHAUGEN

Domene på Trøhaugen

På Trøhaugen kan du få oppleve å våkne opp i dobbeltsengen midt blant trærne med fuglesang. Domen har en dobbeltseng, du kan velge selv om du tar med deg sovepose/sengetøy – eller du ønsker ferdig oppredd seng når du kommer. Domen er 360 cm bred og 220 på det høyeste. Om barna er med, eller dere er en vennegjeng, så er det veldig enkelt å sette opp både telt og hengekøyer like ved begge domene. 

Domen ligger ikke langt unna en stor og flott gapahuk. Ved gapahuken er det felles do, dusj, kjøkken og sitteplasser. Her kan en ordne seg mat selv, enten på grill eller komfyr. Kjøleskap og lademuligheter for mobiltelefon er det også.  Her kan en kose seg rundt bålet i de sene nattetimer om ønskelig.

Sjøen ligger rett i nærheten. Her er det mulig å fiske, bade eller rett og slett bare slappe av på svabergene og nyte livet. Fiskestenger og redningsvester kan lånes.

Aure kommune, og spesielt øya Stabblandet som Trøhaugen ligger på, er kjent for fantastiske turmuligheter i fjellet. Det er to fjellkjeder på Stabblandet, den kompakte Innerbergssalen/Stabben langs vestsiden av øya og fjellene Storøra og Litløra som fortsetter i en mindre bergrygg langs østsiden av øya. Mellom disse ligger dalen Soleimsdalen. Innerbergsalen er med sine 908 moh høyeste fjell i Aure kommune, og også Sør-Norges høyeste øytopp. Øya Tustna ligger like over sundet for Trøhaugen, her er det også gode tur-, fiske- og opplevelsesmuligheter.

Velkommen til Trøhaugen!

Grønn dato betyr at denne datoen er ledig.

Innsjekk er etter 12.00, utsjekk er før 10.00.

Problem med å bestille? Ta kontakt på post@glamp.no, eller ring oss på tlf: 911 23 596.

Er datoen du ønsker opptatt? Prøv en av våre andre destinasjoner nedenfor.

 

Et depositum på 50% av oppholdet betales på forhånd, resten betales ved ankomst. Kan du likevel ikke benytte deg av bestilte overnatting, vil vi gjerne vite dette 48 timer før ankomst – beløpet vil da bli fullt refundert. Ved avbestilling senere enn 48 timer før ankomst, beholder vi depositumet. Møter du ikke som avtalt, må hele beløpet betales.

Facebook Pagelike Widget

Bilder fra Trøhaugen/Gapahuken

Hvor er Trøhaugen?