glamplogo

Domene på

TRØHAUGEN

Trøhaugen – 2 domer inne i skogen

De to domene ligger gjemt inne inne blant trærne ved Trøhaugen. Opplevelsen av å våkne opp midt iblant trærne når fuglene kvitrer må bare oppleves. Domene er gjennomsiktig, men har gardin. Domene har en dobbeltseng, du kan velge selv om du tar med deg sovepose/sengetøy – eller du ønsker ferdig oppredd seng når du kommer. Barn kan bli med, men da bør liggeunderlag og sovepose medbringes – domen er kun 350 cm bredde og 220 på det høyeste.

Domene ligger ikke langt unna en gapahuk. I gapahuken er det felles do, dusj, kjøkken, sitteplasser. Her kan man kose seg rundt bålet i de sene nattetimer.

Domene på Trøhaugen ligger ikke langt unna sjøen. Her er det mulig å fiske, bade eller rett og slett bare slappe av på svabergene og nyte livet. Fiskestenger og redningsvester kan lånes.

Aure kommune, og spesielt øya Stabblandet som Trøhaugen ligger på, er kjent for fantastiske turmuligheter i fjellet. Det er to fjellkjeder på Stabblandet, den kompakte Innerbergssalen/Stabben langs vestsiden av øya og fjellene Storøra og Litløra som fortsetter i en mindre bergrygg langs østsiden av øya. Mellom disse ligger dalen Soleimsdalen. Innerbergsalen er med sine 908 moh høyeste fjell i Aure kommune, og også Sør-Norges høyeste øytopp. Øya Tustna ligger like over sundet for Trøhaugen, her er det også gode tur-, fiske- og opplevelsesmuligheter.

Velkommen til Trøhaugen!Grønn dato betyr at denne datoen er ledig.

Er datoen du ønsker opptatt?
Prøv en av våre andre destinasjoner nedenfor eller kontakt Grautaneset slik at de kan reservere datoen i tilfelle avbestilling.
E-post Grautaneset: post@grautaneset.no

 

Bilder fra Trøhaugen/Gapahuken

Hvor er Trøhaugen?