Domen på

GRAUTANESET

Grautaneset – en unik naturopplevelse!

Ved foten av det spektakulære fjellet Tustnastabben ligger naturskjønne Grautaneset. På den ene siden har dere utsikt mot sjøen hvor dere kan nyte solen forsvinne i havet ved solnedgang. På den andre siden ser dere rett opp i fjellet Tustnastabben som strekker seg 830 moh. Domen ligger usjenert til ved fjellet, skjermet fra samfunnets mas og stress. Ta med deg den du er glad i og få en naturopplevelse utenom det vanlige.

Alt ligger til rette for at dere skal kose dere på Grautaneset. Etter en gåtur langs skogsstien på 350 meter, kommer dere fram til domen. Her er det både toalett, dusj, badestamp, kjøleskap, komfyr og lademuligheter for mobiltelefon og i-pad. Grill og behagelige utemøbler finnes like utenfor inngangsdøren. Sengene er oppredd og badestampen klar til bruk når dere kommer.

Grautaneset ligger ikke langt unna sjøen. Her er det mulig å fiske, bade eller rett og slett bare slappe av på svabergene og nyte livet. Fiskestenger, redningsvester og badehåndklær ligger klare til bruk.

Aure kommune, og spesielt øya Stabblandet som Grautaneset ligger på, er kjent for fantastiske turmuligheter i fjellet. Det er to fjellkjeder på Stabblandet, den kompakte Innerbergssalen/Stabben langs vestsiden av øya og fjellene Storøra og Litløra som fortsetter i en mindre bergrygg langs østsiden av øya. Mellom disse ligger dalen Soleimsdalen. Innerbergsalen er med sine 908 moh høyeste fjell i Aure kommune, og også Sør-Norges høyeste øytopp. Øya Tustna ligger like over sundet for Grautaneset, her er det også gode tur-, fiske- og opplevelsesmuligheter.

Velkommen til Grautaneset!

Les mer på Grautaneset sin egen internettside: grautaneset.no

Les om oss på VisitNorway

Rating facebook:
5/5

Grønn dato betyr at denne datoen er ledig.

Innsjekk er etter 14.00, utsjekk er før 12.00.

Er datoen du ønsker opptatt?
Prøv en av våre andre destinasjoner nedenfor eller kontakt Grautaneset slik at de kan reservere datoen i tilfelle avbestilling.
E-post Grautaneset: post@grautaneset.no

 

Et depositum på 50% av oppholdet betales på forhånd, resten betales ved ankomst. Kan du likevel ikke benytte deg av bestilte overnatting, vil vi gjerne vite dette 48 timer før ankomst – beløpet vil da bli fullt refundert. Ved avbestilling senere enn 48 timer før ankomst, beholder vi depositumet. Møter du ikke som avtalt, må hele beløpet betales.

Facebook Pagelike Widget

Vi hadde hadde besøk av Amalie Lundstad tidligere i sommer, se YouTube videoen hennes fra Grautaneset her:

Bilder fra Grautaneset