glamplogo

Campingferie ved

GAPAHUKEN

Campingferie ved Gapahuken

Ta med eget telt og sett det opp ved gapahuken. Her er det store områder og mange plasser og velge mellom.

I gapahuken er det felles do, dusj, kjøkken, sitteplasser. Det er også kjøleskap. Her kan man kose seg rundt bålet i de sene nattetimer.

Gapahuken ligger ikke langt unna sjøen. Her er det mulig å fiske, bade eller rett og slett bare slappe av på svabergene og nyte livet. Fiskestenger kan lånes.

Aure kommune, og spesielt øya Stabblandet som Trøhaugen ligger på, er kjent for fantastiske turmuligheter i fjellet. Det er to fjellkjeder på Stabblandet, den kompakte Innerbergssalen/Stabben langs vestsiden av øya og fjellene Storøra og Litløra som fortsetter i en mindre bergrygg langs østsiden av øya. Mellom disse ligger dalen Soleimsdalen. Innerbergsalen er med sine 908 moh høyeste fjell i Aure kommune, og også Sør-Norges høyeste øytopp. Øya Tustna ligger like over sundet for Trøhaugen, her er det også gode tur-, fiske- og opplevelsesmuligheter.

Velkommen til Gapahuken!

Grønn dato betyr at denne datoen er ledig.

Er datoen du ønsker opptatt?

Prøv en av våre andre destinasjoner nedenfor.

 

Et depositum på 50% av oppholdet betales på forhånd, resten betales ved ankomst. Kan du likevel ikke benytte deg av bestilte overnatting, vil vi gjerne vite dette 48 timer før ankomst – beløpet vil da bli fullt refundert. Ved avbestilling senere enn 48 timer før ankomst, beholder vi depositumet. Møter du ikke som avtalt, må hele beløpet betales.

Bilder fra Gapahuken

Hvor er Gapahuken?